Custom made smykke

Ring til os for at høre mere om mulighederne indenfor custom made smykker: Telefon 92 900 444.

 

Et smykke skabt ud af en drøm, en historie eller en særlig betydning.
Vores guldsmede kan være med til at forvandle din idé til færdigt smykke. Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste guldsmede, som med mere end 30 års erfaring kan være med til at skabe, forme, fremstille og udforske dine muligheder for at lave et smykke kun du ejer.

Smykker til livets store begivenheder og mærkedage
Smykker er ofte følelsesgenveje til nogle af vores store oplevelser. Når vi bærer smykkerne kan vi genskabe de følelser, minder og oplevelser som er forbundet med smykket. Ofte får smykket en symbolsk betydning for en særlig følelse - eksempelvis kærlighed. Fordi f
ølelserne, minderne og oplevelserne, de varer alle sammen for evigt. Og det samme gør dine smykker.

Med et custom made smykke kan du forme præcis det smykke du ønsker til dig selv, en særlig lejlighed eller en gave. 

Priser
Costum made smykker udarbejdes i højeste kvalitet og med nøje udvalgte guldsmede, som har specialiseret sig netop indenfor udformning af særligt designede smykker. Priserne starter fra 5.000 kr. 

Materialer
Vi arbejder udelukkende i guld og sterlingsølv, ædelsten og diamanter og ligger en ære i håndværket bag smykket. Materialerne kan du sammensætte præcis som du ønsker og vi sikrer igennem mange års erfaring at dine drømme kan blive til virkelighed. 

Hvordan vælger man materialer?
Du kan allerede nu begyndt at gøre dig overvejelser omkring hvilket materiale smykket skal være i. Er det et smykke som skal gives i gave kan det være en idé at kigge efter om vedkommende går med sølv eller guld smykker til daglig. I udgangspunktet kan du vælge imellem disse materialer:

- Guld
- Hvidguld

Udover metallerne kan du tilføje forskellige typer sten og perler:
- Diamanter
- Farvede diamanter
- Ædelsten (rosakvarts, tumelin, mfl.)
- Kulturperler
- Ferskvandsperler

Inspiration
Hvis du ikke allerede har en idé om hvordan dit smykke skal se ud er det en god idé at samle inspiration iblandt vores smykker. Se blandet andet vores forgyldte smykker, sølv smykker eller ringe.

Bestsellers

"Mine smykker fortæller en historie om mig"

Founder, Line Schultz