Hvad er en forgyldning?

Et forgyldt smykke er typisk lavet af sterlingsølv og derefter "dyppet" i guld. Forgyldningers kvalitet varierer efter hvor mange gange smykket er dyppet i guldet og dermed hvor mange lag guld der ligger udenpå sølvet. Når man forgylder et smykke lægges det i et elektrolytisk kar som sikrer at guldet bindes til det materialet man forgylder. 

Hvilke materialer kan forgyldes?

Man kan bruge flere forskellige typer materialer til at forgylde ovenpå. Hos jwlry.dk finder du kun forgyldninger lavet på 925 sterlingsølv og dermed er du sikker på at dit forgyldte smykke altid indeholder 925 sterlingsølv og guld. Se alle vores forgyldte smykker her.

Hvad hvis mit smykke mister farven?

Et forgyldt smykkes kvalitet afhænger af, hvor mange lag guld forgyldningen består af og dermed tykkelsen på forgyldningen. Er forgyldningen tyk vil det sandsynligvis tage længere tid før guldet er slidt af. Vi anbefaler altid at du beskytter dine smykker så godt som muligt for at sikre at dit smykke forbliver smukt i mange år. Det indebærer blandt andet at tage dit smykke af når du går i bad, dyrker sport, gør rent og andre aktiviteter, som kan udsætte dit smykke for særligt slid. Placer dit smykke i dens originale æske således at smykket forholder sig smukt indtil du vil iføre dig det næste gang. Her kan du se vores guide til vedligeholdelse af dit smykke.

Er dit forgyldte smykke falmet i farvet og mistet sin forgyldning, så findes der også en løsning på dét. Kontakt os og hør om mulighederne for at få dit smykke gen-forgyldt.

Bestsellers

"Mine smykker fortæller en historie om mig"

Founder, Line Schultz