Eksklusivt interview med Sif Jakobs

Mød den fantastiske kvinde bag brandet Sif Jakobs. At gå ind i Sif Jakobs' verden er som at åbne døren til et univers af elegance, individualitet og personlig stil. I dette eksklusive interview giver Sif os et indblik i hendes liv uden for rampelyset, hendes kreative proces og hendes passion for smykkedesign.

Billede af Sif Jakobs hvor hun sidder ved et bord med smykker på
1. For Sif handler fritiden om fordybelse i det naturlige
Når Sif ikke er optaget af at skabe smykker, finder du hende ofte med sin søn, gående langs vandet. Det er her, hun finder ro og inspiration, og hvor tankerne får frit spil. Vandets rolige brusen og den åbne himmel er hendes terapi, der hjælper hende med at koble af og slappe af.

2. Den overraskende side af Sif: Motorcykler og Harley Davidson
Det er måske overraskende for mange at opdage, at Sif ikke kun er en mester inden for smykkedesign, men også har et motorcykelkørekort og har tilbragt mange år bag rattet på en Harley Davidson. Hendes lidenskab for motorcykler og friheden ved at køre på landevejen er en del af hendes liv, der fylder hende med glæde og eventyrlyst.

3. Et øjeblik af anerkendelse: Designer of the Year i UK
Et af de mest mindeværdige øjeblikke i Sif's karriere var, da hun blev kåret som Designer of the Year i UK. Denne anerkendelse markerede et vendepunkt, hvor hun indså, at Sif Jakobs Jewellery virkelig var blevet et etableret smykkebrand i internationalt lys.

Billede af Sif Jakobs der går ud af Sif Jakobs flagshipsstore i København4. Sif's daglige smykkevalg: Statement-ringe og uundværlige øreringe
I hverdagen elsker Sif at lege med forskellige smykker, men hendes signaturstil inkluderer altid karakteristiske statement-ringe og øreringe. Hun er særligt glad for at bære hoops med hvide sten, der tilføjer et strejf af elegance til hendes look.

Oplev de nyeste styles fra Sif Jakobs her

5. Kreativiteten flyver højt med Sif
Sif afslører en usædvanlig vane i forbindelse med hendes kreative proces - hun tænker bedst, når hun er oppe i luften. Under rejser åbner hendes kreativitet sig, og så snart hun sidder i flysædet, begynder ideerne at strømme. Luftens frihed og det skiftende landskab giver hende en følelse af at træde ind i en helt ny verden af inspiration.

6. Inspireret af mangfoldigheden i designverdenen
Selvom det er svært for Sif at udpege en enkelt smykkedesigner, hun ser op til, bliver hun konstant inspireret af det mangfoldige spektrum af talent i branchen. Hun beundrer især dem, der skaber noget helt anderledes end hendes egen stil. Et luksusmærke, der virkelig fanger hendes opmærksomhed, er Victoria Beckhams, hvis æstetik og brand altid rammer plet.

7. Fra lysestager til smykkedesign
Sif har udforsket forskellige karriereveje, lige fra forsøget på at lave lysestager til at overveje en karriere som arkitekt. Men det var først, da hun fandt vejen til smykkedesign, at hun følte sig hjemme. Hendes uddannelse som guldsmed blev begyndelsen på en rejse, hvor hun fandt sin sande lidenskab og talent.

8. Et smykke med sentimental værdi
Blandt alle de smykker, Sif har skabt, er der et særligt et, der har en helt speciel plads i hendes hjerte - hendes armbånd, hvor hendes søns navn er indgraveret. Det er et symbol på kærlighed og forbindelse, der minder hende om de vigtige ting i livet.

Billede af Sif Jakobs, hvor hun sidder med en grøn ring påAt tale med Sif Jakobs er som at træde ind i en verden af skønhed, lidenskab og kreativitet. Hendes smykker fortæller historier, og bag hvert design ligger der en dyb personlig fortælling. Med en blanding af elegance, styrke og individualitet har Sif skabt et univers, hvor smykker ikke bare er tilbehør, men en del af ens personlige udtryk.

Se alle Sif Jakobs smykker her

 

Bestsellers

"Mine smykker fortæller en historie om mig"

Founder, Line Schultz